Bug report #20991

Processing model log file is empty

Added by Magnus Nilsson about 1 year ago. Updated 11 months ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Processing/Modeller
Affected QGIS version:3.4.3 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:no timely feedback
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:28810

Description

The log file produced by a Processing model is empty, even though the model works fine and produces output.

Create points from table.model3 (5.04 KB) Magnus Nilsson, 2019-01-14 11:22 AM

History

#1 Updated by Nyall Dawson about 1 year ago

  • Status changed from Open to Feedback

I can't reproduce. Can you share a screencast?

#2 Updated by Magnus Nilsson about 1 year ago

I have attached a simple model that creates points from a text file. The steps are:

1) Run model
2) Select data source. I use https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/feed/v1.0/summary/4.5_day.csv as input.
3) Specify log file
4) Run model
5) Open the new log file, which is empty, even though the model runs fine.

By the way, when I have defined a log file, I dont´t see any indication (such as the file name) that I have specified a log file. Wouldn´t that be informative for the user? This might be a seperate ticket, though.

#3 Updated by Alexander Bruy 12 months ago

  • Operating System deleted (Windows 10, 64 bit)
  • Status changed from Open to Feedback

Can not reproduce. Where do you specify log file? There is only single output in your model — an output layer.

#4 Updated by Magnus Nilsson 12 months ago

Alexander Bruy wrote:

Can not reproduce. Where do you specify log file? There is only single output in your model — an output layer.

I specify the log file when choosing to run the model, not in the model itself.

#5 Updated by Giovanni Manghi 12 months ago

  • Status changed from Feedback to Open

#6 Updated by Nyall Dawson 12 months ago

  • Status changed from Open to Feedback

I still don't understand. Can you post a screencast showing the issue?

#7 Updated by Alexander Bruy 12 months ago

I'm with Nyall here, also don't understand which log file mentioned in this ticket. Attached model works fine and after execution there is an entry in the Processing history. Model itself does not have any log-file outputs.

#8 Updated by Alexander Bruy 11 months ago

  • Resolution set to no timely feedback
  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom PDF