Bug report #9957

explorer run very slowly in map composer with a 2.0 project in 2.2 Qgis version

Added by Benoît Couillet over 7 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Nyall Dawson
Category:Map Composer/Printing
Affected QGIS version:2.2.0 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:18455

Description

Hi,

I work on windows 7 with Qgis 2.2.0-2 -32 bits installed from OSGeo4W.
When I open a new projet, then Map composer, everything works (i can load file, model, ...)

Once I open a project .qgs made with Qgis 1.8/2.0, or a model .qpt made with Qgis 1.8/2.0, then explorer in map composer (importing image, opening modele, saving modele) run very very slowly and sometimes Qgis crashes down.

I attached a model .qpt made with Qgis 2.0.

This problem doesn't appear in Qgis 2.2.0-2 - 64 bits installed from OSGeo4W

Thank you for your help

Modele2.0.qpt (24.3 KB) Benoît Couillet, 2014-03-31 01:21 AM

Associated revisions

Revision 2b3108f9
Added by Nyall Dawson over 7 years ago

Fix high cpu usage with win32 builds when using shapes in composer (fix #9933, #9957, #9734)

History

#1 Updated by Nyall Dawson over 7 years ago

  • Assignee set to Nyall Dawson

Thank you! The details in this report have helped me track down this bug - a fix is incoming shortly.

#2 Updated by Nyall Dawson over 7 years ago

  • Status changed from Open to Closed

Also available in: Atom PDF