Bug report #3349

Histogram is wrong if raster has negative values

Added by alobo - almost 9 years ago. Updated almost 7 years ago.

Status:Closed
Priority:High
Assignee:-
Category:Rasters
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:13409

Description

Histograms are always wrong for raster with
negative values (i.e., raster layers of anomalies)
See picts

histneg1.jpeg (83.2 KB) alobo -, 2010-12-19 06:03 AM

histneg2.jpeg (80.8 KB) alobo -, 2010-12-19 06:04 AM

History

#1 Updated by Alexander Bruy over 8 years ago

See also #3085

#2 Updated by Giovanni Manghi almost 8 years ago

  • Target version changed from Version 1.7.0 to Version 1.7.4

#3 Updated by alobo - over 7 years ago

  • Crashes QGIS or corrupts data set to No
  • Priority changed from Low to 6
  • Pull Request or Patch supplied set to No
  • Affected QGIS version set to master

#4 Updated by Giovanni Manghi over 7 years ago

  • Priority changed from 6 to High

#5 Updated by Paolo Cavallini over 7 years ago

  • Target version changed from Version 1.7.4 to Version 1.8.0

#6 Updated by Paolo Cavallini about 7 years ago

  • Target version changed from Version 1.8.0 to Version 2.0.0

#7 Updated by Giovanni Manghi almost 7 years ago

  • Assignee deleted (Tim Sutton)
  • Operating System deleted (All)
  • Status info deleted (0)
  • Status changed from Open to Closed
  • Resolution set to fixed

In QGIS master they seems ok to me. Reopen if necessary.

Also available in: Atom PDF