Bug report #15820

problem about interpolation function

Added by can ayday about 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Processing/QGIS
Affected QGIS version:2.14.8 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:not reproducable
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:23740

Description

Dear Sir/Madam,
I am sending a problem which we faced during using QGIS 2.14.8 (LTS).
I have attached the problem description and .ppt slides with this e-mail.
I would be glad if you interest and return to me.
Regards....

Prof. Dr. Can AYDAY
from Turkey

cayday.pptx (1.3 MB) can ayday, 2016-11-07 01:58 AM

problem_QGIS.docx (13.8 KB) can ayday, 2016-11-07 01:58 AM

History

#1 Updated by Paolo Cavallini about 4 years ago

Thanks. Better use text and png than docs and ppt, as the first are more compact and easier to read.

#2 Updated by Alexander Bruy over 3 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

Please describe issue as plain text and add images as PNG.

#3 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Easy fix? set to No
  • Regression? set to No

#4 Updated by Alexander Bruy over 3 years ago

  • Category set to Processing/QGIS
  • Description updated (diff)

Also, please provide test dataset

#5 Updated by Giovanni Manghi about 3 years ago

  • Resolution set to not reproducable
  • Status changed from Feedback to Closed

Closing for lack of feedback, please reopen if necessary.

Also available in: Atom PDF