Bug report #10794

Processing: Lines disappearing in Modeler

Added by Paolo Cavallini about 5 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Victor Olaya
Category:Processing/Modeller
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:19175

Description

The modeller has a minor issue: when zooming in, when items get close to the window border, the lines connecting the blocks disappear. Zooming out, or scrolling to top-left corner makes the lines reappear

History

#1 Updated by Giovanni Manghi about 5 years ago

  • Affected QGIS version changed from 2.4.0 to master

#2 Updated by Alexander Bruy almost 5 years ago

  • Category changed from 94 to Processing/Modeller

#3 Updated by Alexander Bruy over 4 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

Should be fixed in master, please check

#4 Updated by Victor Olaya over 4 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

This is fixed already. I am closing it

#5 Updated by christian user over 3 years ago

  • Status changed from Closed to Reopened
  • Target version set to Version 2.8.5

sorry but still not fixed, at least in Versions 2.8.5 LTR, 2.12.1

#6 Updated by Paolo Cavallini over 3 years ago

  • Status changed from Reopened to Closed

Used extensively, on 3 different OSs, could not spot this issue on current master nor on 2.12.
Please reopen if you can confirm it, better if with further details and steps to reproduce.
Thanks.

Also available in: Atom PDF