Bug report #9687

save style creates invalid file with action

Added by Brent Wood over 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Vectors
Affected QGIS version:2.2.0 Regression?:No
Operating System:Linux (Mint) Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:worksforme
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:18252

Description

I have an open layer with an action assigned to it. I save the style for that layer.

When I try to apply that style to the reopened layer, I get an error: "error occurred while parsing reference at line 113 column 155"

The line is:
<property key="labeling/shapeFillColorB" value="255"/>eom https://atlas.niwa.co.nz/login/SearchService?SERVICE_REQUEST_TYPE=100&SERVICE_REQUEST_USERID=833&SERVICE_REQUEST_ASSETID=[% "atlas_id" %]&SERVICE_REQUEST_PASSKEY=public"

The action is appended to this line, but also stored correctly later on in the file. If I edit the qml file & remove the action from the end of line 113, it works fine.

History

#1 Updated by Giovanni Manghi over 6 years ago

  • Status changed from Open to Feedback
  • Category set to Vectors

Does not seems to apply to all actions(?) I just made one (using FF to open a URL written in the table of attributes), saved the action, save the style, applied the style to the same layer (in another project) and no issues.

what is the action you are using?

#2 Updated by Giovanni Manghi about 6 years ago

  • Resolution set to worksforme
  • Status changed from Feedback to Closed

closing for lack of feedback.

Also available in: Atom PDF