Bug report #9374

Print Composer - html frame stays empty when re-opening the project

Added by Mathieu Bossaert over 6 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Map Composer/Printing
Affected QGIS version:2.0.1 Regression?:No
Operating System:Window 7 Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:17974

Description

Good morning to everyone,

I am facing a little problem with html frame in the map composer.
It is very helpful and powerful to use html frame to show styled text on a map.
I create my text with LibreOffice, save it as an html file and integrate it in my map composer.
Everything is ok while I don't save the project and quit QGis.

The problem occurs when I want to open my project later.
The url to the web page or to the file used to fill the html frame is the good one but the frame stay empty and the only way to get the text shown is to delete the frame and create a new one.

Thanks a lot for your help,

Mathieu

html_file_in_composer.zip (11.9 KB) Mathieu Bossaert, 2014-01-21 03:45 AM

Associated revisions

Revision 9ba28b38
Added by Nyall Dawson over 6 years ago

[composer] Ensure url is correctly loaded for html items on project load (fix #9374)

History

#1 Updated by Giovanni Manghi over 6 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

Can you test QGIS master and report back? Thanks!

#2 Updated by Mathieu Bossaert over 6 years ago

Good morning Giovanni,

I still have the problem with last nightly version form osgeo4w (00c8196)

#3 Updated by Nyall Dawson over 6 years ago

Can you please share a project which is showing this behaviour?

#4 Updated by Mathieu Bossaert over 6 years ago

Good morning,

in attached you'll find a zip with the project, a shp layer and the html file used in the map composer

Thanks a lot.

#5 Updated by Nyall Dawson over 6 years ago

  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom PDF