Bug report #8189

Linear (Affine?) option always outputs (and applies) a 0 translation

Added by alobo - over 6 years ago. Updated 9 months ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:C++ plugins/Georeferencer
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:end of life
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:17007

Description

The Linear option in the Raster Georeferencing plugin is always calculating a 0 for the Rotatio. I attach a clear example.
I think there has to be some error in the code (if Linear refers to Affine) that results on a 0 for this parameter no matter the input.
Agus

georef_rot.jpeg (378 KB) alobo -, 2013-06-28 02:19 AM

History

#2 Updated by alobo - over 6 years ago

  • File deleted (TTC2770v2_0_6geootbrot.tif.points)

#3 Updated by alobo - over 6 years ago

  • File deleted (TTC2770v2_0_6geo.tif)

#4 Updated by Giovanni Manghi over 6 years ago

  • Category changed from Rasters to C++ Plugins

#5 Updated by Paolo Cavallini almost 6 years ago

  • Target version changed from Version 2.0.0 to Future Release - High Priority

#6 Updated by Jürgen Fischer over 5 years ago

  • Category changed from C++ Plugins to C++ plugins/Georeferencer

#7 Updated by Jürgen Fischer about 5 years ago

  • Subject changed from Georeferencer: Linear (Affine?) option always outputs (and applies) a 0 translation to Linear (Affine?) option always outputs (and applies) a 0 translation

#8 Updated by Giovanni Manghi almost 3 years ago

  • Priority changed from High to Normal

#9 Updated by Giovanni Manghi over 2 years ago

  • Regression? set to No
  • Easy fix? set to No

#10 Updated by Giovanni Manghi 9 months ago

  • Resolution set to end of life
  • Status changed from Open to Closed

Also available in: Atom PDF