Bug report #7675

objects do not stay grouped in print composer

Added by Giovanni Manghi almost 11 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:Closed
Priority:Severe/Regression
Assignee:-
Category:-
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:16592

Description

After closing a project and reopening it, the object that were grouped are not grouped anymore.

It affects both master and 1.8.

Associated revisions

Revision 745fcbfe
Added by Jürgen Fischer over 10 years ago

composer: save/restore item groups (fixes #7675)

History

#1 Updated by Filipe Dias almost 11 years ago

Although it's not regression, I think it affects a critical functionality. IMHO it should be a Blocker.

#2 Updated by Paolo Cavallini over 10 years ago

  • Priority changed from High to Normal

IMHO is not very serious (no data loss, more of an annoyance)

#3 Updated by Giovanni Manghi over 10 years ago

Paolo Cavallini wrote:

IMHO is not very serious (no data loss, more of an annoyance)

for complex layouts, that may take days to complete, it is a quite a serious issue.

#4 Updated by Filipe Dias over 10 years ago

  • Priority changed from Normal to Severe/Regression

I managed to test this with qgis 1.7.4 on windows 7 using the .exe installer and it worked. I have no way of testing it on Linux.

#5 Updated by Jürgen Fischer over 10 years ago

  • Status changed from Open to Closed

#6 Updated by Filipe Dias over 10 years ago

Thank you Jurgen. This bug has been a huge headache for me.

Also available in: Atom PDF