Bug report #4868

"creation of data source zpe failed. cannot commit - no transaction is active" when dropping a shape into a SL connection

Added by Giovanni Manghi almost 9 years ago. Updated over 7 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:DB Manager
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:14696

Description

when using the attached shapefile.

When dropping the same shape into a PG connection I get a different error:

Feature write errors:
Creation error for features from #0 to #42
Only 0 of 43 features written.

zpe_shp.zip (1.33 MB) Giovanni Manghi, 2012-01-24 05:54 AM

History

#1 Updated by Paolo Cavallini over 8 years ago

  • Subject changed from "creation of data source zpe failed. cannot commit - no transaction is active" when dropping a shape into a SL conenction to "creation of data source zpe failed. cannot commit - no transaction is active" when dropping a shape into a SL connection

#2 Updated by Paolo Cavallini over 8 years ago

  • Priority changed from Normal to High

#3 Updated by Giovanni Manghi almost 8 years ago

  • Crashes QGIS or corrupts data set to No
  • Project changed from 27 to QGIS Application
  • Affected QGIS version set to master

#4 Updated by Giovanni Manghi almost 8 years ago

  • Category set to DB Manager

#5 Updated by Giovanni Manghi almost 8 years ago

  • Assignee deleted (Giuseppe Sucameli)

#6 Updated by Paolo Cavallini over 7 years ago

  • Status changed from Open to Feedback
  • Priority changed from High to Normal

It should be fixed: could you please check with latest master?

#7 Updated by Giovanni Manghi over 7 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from Feedback to Closed

Also available in: Atom PDF