Bug report #19983

[edit-in-place] - clip do not work

Added by Jan Lippmann almost 3 years ago. Updated almost 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Nyall Dawson
Category:Processing/QGIS
Affected QGIS version:3.3(master) Regression?:No
Operating System:Win 7 64bit Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:27805

Description

hello,

i try to clip a polygon with another, but the clip alg in "edit in place" mode do nothing.

make i something wrong?...i want do the same like the clipper plugin #13050-4

furthermore, while running the alg the intermediate window is to large and at the end qgis window lost the focus and is not in the foreground

QGIS Project to reproduce:

https://www.dropbox.com/s/l0h7atkqoo0s03n/edit-in-place.7z?dl=0

@Nyall Dawson

Can you have a look at this issue please?

Thanks!

Jan

QGIS-Version 3.3.0-Master
QGIS-Codeversion ad7d03c64f
Kompiliert gegen Qt 5.9.2
Laufendes Qt 5.9.2
Kompiliert mit GDAL/OGR 2.2.4
Läuft mit GDAL/OGR 2.2.4
Kompiliert mit GEOS 3.6.1-CAPI-1.10.1
Läuft mit GEOS 3.6.1-CAPI-1.10.1 r0
PostgreSQL-Client-Version 9.2.4
SpatiaLite-Version 4.3.0
QWT-Version 6.1.3
QScintilla2-Version 2.10.1
PROJ.4-Version 493
Diese QGIS-Kopie schreibt Debugausgaben.

History

#1 Updated by Jan Lippmann almost 3 years ago

7z archiv includes a gif animation of what i do...edit-in-place.gif

#2 Updated by Nyall Dawson almost 3 years ago

Hi Jan,

Did you receive my email regarding this?

#3 Updated by Jan Lippmann almost 3 years ago

  • Status changed from Open to Closed

Yes. Sorry For the noise...

#4 Updated by Jürgen Fischer almost 3 years ago

  • Description updated (diff)

Also available in: Atom PDF