Feature request #12095

Processing: Vector layer scatterplot doesn't display the names of the XY attributes

Added by Filipe Dias about 5 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Victor Olaya
Category:Processing/QGIS
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed/implemented
Easy fix?:No Copied to github as #:20290

Description

Vector layer scatterplot doesn't display the names of the XY attributes

Associated revisions

Revision 864443df
Added by Alexander Bruy almost 5 years ago

[processing] display X and Y labels on the scatterplot (fix #12095)

Revision 7422857b
Added by Alexander Bruy almost 5 years ago

[processing] display X and Y labels on the scatterplot (fix #12095)

History

#1 Updated by Alexander Bruy about 5 years ago

IMO this should be a feature request not bug.

#2 Updated by Filipe Dias about 5 years ago

  • Affected QGIS version changed from 2.6.0 to master

The user certainly knows which variable is on which axis. But this becomes a problem if you have send the plot to another person.

#3 Updated by Giovanni Manghi about 5 years ago

  • Tracker changed from Bug report to Feature request

Filipe Dias wrote:

The user certainly knows which variable is on which axis. But this becomes a problem if you have send the plot to another person.

it is still a feature request.

#4 Updated by Alexander Bruy almost 5 years ago

  • Status changed from Open to Closed

#5 Updated by Alexander Bruy almost 5 years ago

  • Status changed from Closed to Open
  • Resolution set to fixed/implemented

#6 Updated by Alexander Bruy almost 5 years ago

  • Status changed from Open to Closed

Also available in: Atom PDF