armin11 -

Activity

Reported issues: 5

2018-02-15

03:33 PM QGIS Application Feature request #18099: WFS Capabilities handling problem
wfs with different operation urls:
http://www.geoportal.rlp.de/mapbender/php/wfs.php?INSPIRE=1&FEATURETYPE_ID=1316...

2018-02-14

12:38 PM QGIS Application Feature request #18099 (Closed): WFS Capabilities handling problem
The WFS Client doesn't support different URLs for the different WFS Operations as this is done by the WMS Client.

2015-07-19

12:37 AM QGIS Application Feature request #13131 (Open): Interoperable styling of geojson objects
It would be a cool feature to have a unified styling of geojson objects. One existing approach is https://github.com/...

2015-02-04

02:39 AM QGIS Application Feature request #12124 (Open): Set QGIS Proxy settings before installation
Actually the proxy is configured in {home}/.config/QGIS/QGIS2.conf
This file is generated when the specific user sta...

2014-11-13

11:32 PM QGIS Application Bug report #11540: Cannot load http_digest authenticated WMS
I altered the email of the user to authenticate to armin.retterath(at)gmail.com.
Therefor you have to use:
username: ...

2014-11-04

07:14 AM QGIS Application Bug report #11540: Cannot load http_digest authenticated WMS
Hi J├╝rgen - fixed the Server? Maybe the credentials are stored somewhere an reused by QGIS?
02:06 AM QGIS Application Bug report #11540: Cannot load http_digest authenticated WMS
https://www.geoportal.rlp.de/http_auth/32568?REQUEST=GetCapabilities&VERSION=1.1.1&SERVICE=WMS
user: "testqgis26;arm...

2014-11-03

12:30 AM QGIS Application Bug report #11540 (Closed): Cannot load http_digest authenticated WMS
QGIS 2.6 is not able to load http_digest authenticated WMS any longer :-( .
If some WMS and users / password to test ...

2010-11-14

11:11 PM QGIS Application Bug report #2940: Cannot select single wms layer to load into mapframe
please test following service:
http://www.geoportal.rlp.de/mapbender/x_geoportal/wms.php?layer_id=26412&REQUEST=GetCa...

2010-08-12

09:23 AM QGIS Application Bug report #2940 (Closed): Cannot select single wms layer to load into mapframe
There is a problem to select a single layer after connect to server and the layer list is shown.

Also available in: Atom