Bug report #8863

Blank 'input' pulldowns in GRASS v.clean layers in OSX

Added by Andrew Lover about 7 years ago. Updated almost 5 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:GRASS
Affected QGIS version:2.0.1 Regression?:No
Operating System:OsX Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed/implemented
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:17543

Description

Hello,

It's possible this has already been logged, but the topic is too general to find.

In the GRASS tools there are several modules where the "name of input vector" field is inoperable, eg 'v.clean' in OSX.

cheers!
Andrew

History

#1 Updated by Giovanni Manghi about 7 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

GRASS plugin or processing/sextante?

#2 Updated by Andrew Lover about 7 years ago

That's in the GRASS plugin.

#3 Updated by Giovanni Manghi about 7 years ago

Andrew Lover wrote:

That's in the GRASS plugin.

do you have grass layers loaded and visible in your project?

#4 Updated by Giovanni Manghi about 7 years ago

  • Operating System set to OsX
  • Category set to GRASS

#5 Updated by Andrew Lover about 7 years ago

Loaded yes; visible no.

#6 Updated by Giovanni Manghi over 6 years ago

  • Status changed from Feedback to Open

#7 Updated by Radim Blazek almost 5 years ago

  • Status changed from Open to Closed
  • Resolution set to fixed/implemented

Module's input widget was completely rewritten in 2.10. Please reopen if necessary.

Also available in: Atom PDF