Bug report #8726

Attribute table in Map Composer has no content

Added by Andreas Pointner about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Map Composer/Printing
Affected QGIS version:2.0.1 Regression?:No
Operating System:Win8 Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:invalid
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:17442

Description

I make a QGIS Plugin and I try to use the map composer to print a .pdf Map.
In this Map I like to display the attribute table of a layer.
If I open the pdf the table is shown but I do not have a content.
The Layer is valid.

History

#1 Updated by Giovanni Manghi about 6 years ago

  • Target version changed from Version 2.0.0 to Future Release - High Priority
  • Status changed from Open to Feedback

So this happens just when using your plugin or happens also when you use directly the qgis print composer?

#2 Updated by Andreas Pointner about 6 years ago

Its only at my plugin.

In the plugin i make a new composer and i use the code from the cookbook. (http://www.qgis.org)

#3 Updated by Giovanni Manghi about 6 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from Feedback to Closed

Andreas Pointner wrote:

Its only at my plugin.

In the plugin i make a new composer and i use the code from the cookbook. (http://www.qgis.org)

I don't think the code in the cookbook has been (completely) updated to the new api in qgis 2.0

Better ask for help in the developers mailing list. If an issue is confirmed then we can reopen this ticket.

cheers!

Also available in: Atom PDF