Bug report #2498

ftools: buffer tool, if output (shapefile) name end with an "s", then in the legend the layer name misses the "s"

Added by Giovanni Manghi over 10 years ago. Updated over 10 years ago.

Status:Closed
Priority:Low
Assignee:cfarmer -
Category:Python plugins
Affected QGIS version: Regression?:No
Operating System:All Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied: Resolution:fixed
Crashes QGIS or corrupts data: Copied to github as #:12558

Description

You then need to enter in

vector properties -> general -> options -> display name

and correct it.

This applies also to other tools in the "vector" menu, but actually I can't recall what they are.

Associated revisions

Revision b8855d6c
Added by cfarmer - over 10 years ago

Uses Qt functions to determine output file name and path correctly (all? ftools output files should now be loaded with correct layer name). Fixes #2498.

git-svn-id: http://svn.osgeo.org/qgis/trunk/[email protected] c8812cc2-4d05-0410-92ff-de0c093fc19c

Revision fae4a08a
Added by cfarmer - over 10 years ago

Uses Qt functions to determine output file name and path correctly (all? ftools output files should now be loaded with correct layer name). Fixes #2498.

git-svn-id: http://svn.osgeo.org/qgis/[email protected] c8812cc2-4d05-0410-92ff-de0c093fc19c

History

#1 Updated by cfarmer - over 10 years ago

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from Open to Closed

Fixed in fae4a08a (SVN r13035). Should also be fixed for other tools.

-Carson

Also available in: Atom PDF