Bug report #21771

map freezes after add via "Add PostGIS Layers"

Added by Navid Taheri 8 months ago. Updated 8 months ago.

Status:Feedback
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Vectors
Affected QGIS version:3.4.6 Regression?:No
Operating System:LMDE 3 (Debian 9) Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:29586

Description

I add my ESRI shapefile layers via "Add PostGIS Layers" but when they add completely I tried zoom in and zoom out
on my add files but it seems they were locked our freeze I'd been able do any zoom after that when I did choose one layer in
Layers Panel I could do zoom in/out normally.

freeze_zoom.png - this is my screenshot from my qgis screem if you see scale field and coordinate field are show irregular numbers! (478 KB) Navid Taheri, 2019-04-04 06:47 PM

pg_dump.zip (1010 KB) Navid Taheri, 2019-04-06 07:14 PM

Screenshot_20190407_113842.png (1.58 MB) Giovanni Manghi, 2019-04-07 12:39 PM

History

#1 Updated by Giovanni Manghi 8 months ago

  • Subject changed from layers freeze after add via "Add PostGIS Layers" to map freezex after add via "Add PostGIS Layers"
  • Status changed from Open to Feedback

You sure you imported the data in PostGIS with the correct CRS?

Can you attach a postgresql dump of your data?

#2 Updated by Navid Taheri 8 months ago

  • Assignee set to Giovanni Manghi
  • File pg_dump.zip added
  • Status changed from Feedback to Open

Giovanni Manghi wrote:

You sure you imported the data in PostGIS with the correct CRS?

Can you attach a postgresql dump of your data?

Yes I am sure I checked coordinate for many a time

I uploaded whole my pg_dump folder in zip file, please check it, if you see it is not enough or it is not correct file please let me know.

#3 Updated by Giovanni Manghi 8 months ago

  • Assignee deleted (Giovanni Manghi)
  • Subject changed from map freezex after add via "Add PostGIS Layers" to map freezes after add via "Add PostGIS Layers"

#4 Updated by Giovanni Manghi 8 months ago

  • Status changed from Open to Feedback

I uploaded whole my pg_dump folder in zip file, please check it, if you see it is not enough or correct pleae let me know.

I'm sorry there isn't anything usable in the zip file you attached. Is that a postgres dump/backup made with pg_dump?

#5 Updated by Navid Taheri 8 months ago

Giovanni Manghi wrote:

I uploaded whole my pg_dump folder in zip file, please check it, if you see it is not enough or correct pleae let me know.

I'm sorry there isn't anything usable in the zip file you attached. Is that a postgres dump/backup made with pg_dump?

Ohh I got,Yes I've a backup from my database, but please destroy it When you have finished.

please download from below link:

http://s8.picofile.com/file/8356672842/zigmamap.7z.html

pass:[email protected]

#6 Updated by Giovanni Manghi 8 months ago

please download from below link:

http://s8.picofile.com/file/8356672842/zigmamap.7z.html

pass:[email protected]

it says incorrect password.

#7 Updated by Navid Taheri 8 months ago

Giovanni Manghi wrote:

please download from below link:

http://s8.picofile.com/file/8356672842/zigmamap.7z.html

pass:[email protected]

it says incorrect password.

Ohhh I'm so sorry, you've right it's my fault
Pass is:[email protected]

#8 Updated by Giovanni Manghi 8 months ago

No problem whatsoever here (see attached image), you probably need to look for a local issue. Try with a new/clean qgis profile.

#9 Updated by Navid Taheri 8 months ago

Giovanni Manghi wrote:

No problem whatsoever here (see attached image), you probably need to look for a local issue. Try with a new/clean qgis profile.

Thank you so much, you think it relate to my system configuration or my qgis config?
Ok, bunch a thank I'll check my qgis setting again.

Also available in: Atom PDF