Bug report #19228

QuickMapServices isn't showing up anywhere (Giovanni, please don't close it yet ;) )

Added by Kara McGrane about 2 years ago. Updated almost 2 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:Borys Jurgiel
Category:Plugin Manager
Affected QGIS version:2.18.20 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:invalid
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:27057

Description

I just downloaded QGIS 2.18.20 and then installed QuickMapServices and the plugin isn't showing up anywhere. It shows that I have installed it, but isn't showing up when I want to add a new layer. I reinstalled the plugin and then uninstalled and re-installed when the former didn't work.

History

#1 Updated by Borys Jurgiel about 2 years ago

If the Plugin Manager says it's installed and enabled (the checkbox by the plugin name is checked), then definitely it is ;)

You should find this plugin in the main menu: Web -> Quick Map Services

If you can't see that submenu, the plugin might fail to load for some reasons. Please examine the log console (the bubble icon in the lower right corner) for any related errors.

#2 Updated by Borys Jurgiel about 2 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

#3 Updated by Borys Jurgiel about 2 years ago

  • Subject changed from Plugins did not install to QuickMapServices isn't showing up anywhere (Giovanni, please don't close it yet ;) )

#4 Updated by Giovanni Manghi almost 2 years ago

Should I close this now? :)

#5 Updated by Borys Jurgiel almost 2 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from Feedback to Closed

Two months, you say... Aren't we too fast? ;-)

Also available in: Atom PDF