Bug report #16351

copy/paste features does not include attributes

Added by Andrew McAninch over 3 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:Closed
Priority:High
Assignee:-
Category:Digitising
Affected QGIS version:2.18.4 Regression?:Yes
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:not reproducable
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:24261

Description

When I copy and paste features into a new layer or another layer no attributes are pasted. This happens in 2.18.4 and the current nightly, 2.18.4-13. in 2.18.4-12 attributes are copied and pasted correctly.

History

#1 Updated by Andrew McAninch over 3 years ago

Also, I have only tested on Win 7 OSGEO4W-64.

#2 Updated by Saber Razmjooei over 3 years ago

  • Category set to Digitising

#3 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Regression? set to Yes

#4 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Priority changed from Severe/Regression to High

#5 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Easy fix? set to No

#6 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

It work as expected here (target field names and datatypes must match the original ones). Can you post a dataset to allow us replicate?

#7 Updated by Giovanni Manghi about 3 years ago

  • Resolution set to not reproducable
  • Status changed from Feedback to Closed

Closing for lack of feedback, please reopen with a dataset to allow us replicate the issue.

Also available in: Atom PDF