Bug report #16340

Layers within an embedded group are not displayed on the map

Added by Laurence Bechet almost 3 years ago. Updated 10 months ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Unknown
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed/implemented
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:24250

Description

Layer/Embedded layers and groups...

If you open a layer from a 'parent' project is is displayed on the map of the 'child' project (normal behaviour).
If you open a group of layers from a 'parent' project, the group with its layers appears in the 'child' project's layer panel but the layers are un-ticked and not displayed on the map. If you tick them, they still don't get displayed.

windows 8 pro 64bits
QGIS version 2.99.0-Master QGIS code revision e097904

History

#1 Updated by Giovanni Manghi over 2 years ago

  • Regression? set to No
  • Easy fix? set to No

#2 Updated by Jürgen Fischer over 2 years ago

  • Category set to Unknown

#3 Updated by Giovanni Manghi 10 months ago

  • Status changed from Open to Feedback

Please check if this issue is still valid on QGIS 3.4.5 or 3.6.

#4 Updated by Giovanni Manghi 10 months ago

  • Resolution set to fixed/implemented
  • Description updated (diff)
  • Status changed from Feedback to Closed

The original issue is fixed (issuer contacted me directly). Other issues around this matter will be filed separately.

Also available in: Atom PDF