Bug report #16137

QGis Print composer prints maps with strange red lines

Added by Luís de Sousa over 3 years ago. Updated over 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Map Composer/Printing
Affected QGIS version:2.14.10 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:not reproducable
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:24049

Description

Hi there.

I have this print composer composition on QGis 2.14.11-Essen:

But when I print this composition I get the following:

Any quick fix? Or is this really a bug?

Thank you.

History

#1 Updated by Tudor Bărăscu over 3 years ago

Hello! In order to get your bug "noticed" and easier to replicate, I would suggest adding test data, information regarding the system where you encountered the bug (Windows Xp?, Debian 8), if you replicated the bug on multiple computers, how to replicate the bug etc.

Thanks!

#2 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Status changed from Open to Feedback
  • Category set to Map Composer/Printing

Tudor Bărăscu wrote:

Hello! In order to get your bug "noticed" and easier to replicate, I would suggest adding test data, information regarding the system where you encountered the bug (Windows Xp?, Debian 8), if you replicated the bug on multiple computers, how to replicate the bug etc.

Thanks!

agree, sample data/project are really useful, ofter mandatory. Also can you specify the output format? is SVG? if yes what about PDF, same problem?

#3 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Resolution set to not reproducable
  • Status changed from Feedback to Closed

Closing for lack of feedback, please reopen if necessary.

Also available in: Atom PDF