Bug report #15581

Issues with vertical datum CGVD2013

Added by Tyler Veinot about 4 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Vectors
Affected QGIS version:2.14.5 Regression?:No
Operating System:Windows Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:invalid
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:23505

Description

From within a file geodatabase any features assigned a vertical datum of CGVD2013 fail to load with the issue "unrecognized datasource" in QGIS 2.14 LTR.

History

#1 Updated by Donovan Cameron about 4 years ago

Is this with both the ESRI FileGDB API driver and the OpenFileGDB driver?

#2 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Easy fix? set to No
  • Regression? set to No

#3 Updated by Tyler Veinot about 3 years ago

Sorry, I responded to this a while back, I guess I lost connection and it didn't go through. It was the Open File gdb driver but it was something I had setup wrong , I cannot remember what the issue was now but I do recall feeling rather dumb for overlooking it.

#4 Updated by Giovanni Manghi about 3 years ago

  • Category changed from Geometry to Vectors
  • Status changed from Open to Feedback

Tyler Veinot wrote:

Sorry, I responded to this a while back, I guess I lost connection and it didn't go through. It was the Open File gdb driver but it was something I had setup wrong , I cannot remember what the issue was now but I do recall feeling rather dumb for overlooking it.

so we can close this?

#5 Updated by Giovanni Manghi about 3 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from Feedback to Closed

Closing for lack of feedback, please reopen if necessary.

Also available in: Atom PDF