Bug report #15350

WMTS layers are not listed in Browser panel

Added by Anita Graser over 3 years ago. Updated about 3 years ago.

Status:Closed
Priority:Severe/Regression
Assignee:-
Category:Browser
Affected QGIS version:2.16.0 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:23282

Description

According to #9492, WMTS layers should be listed in the browser panel, but I cannot get it to work, neither with the server listed in the ticket

http://maps.warwickshire.gov.uk/gs/gwc/service/wmts?service=WMTS

nor with a local one

http://www.basemap.at/wmts/1.0.0/WMTSCapabilities.xml

No layers are displayed in the browser, even though adding them through the Add WMS Layer dialog works just fine.

Associated revisions

Revision 29d2bef7
Added by Martin Dobias about 3 years ago

Fix listing of WMTS layers in browser (fixes #15350)

Revision ada60507
Added by Martin Dobias about 3 years ago

Fix listing of WMTS layers in browser (fixes #15350)

(cherry picked from commit 29d2bef7954d4e2b2cf21611c1398d0a7666e4c6)

Revision 9a6cefcd
Added by Martin Dobias about 3 years ago

Fix listing of WMTS layers in browser (fixes #15350)

(cherry picked from commit 29d2bef7954d4e2b2cf21611c1398d0a7666e4c6)

History

#1 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Status changed from Open to Feedback

Hi Anita,
is the same issue as #14658 ?

#2 Updated by Anita Graser over 3 years ago

I think that's a separate issue. There the WMTS layer cannot be added at all.

This issue is just about WMTS layers not being listed in the browser. I can add them using the toolbar/menu without problems.

Please reopen.

#3 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Status changed from Feedback to Open

Please reopen.

I never closed it :)

#4 Updated by Martin Dobias about 3 years ago

  • Status changed from Open to Closed

Also available in: Atom PDF