Bug report #13639

'Identify Results' graph shows incorrect values for NaN

Added by Robin Wilson almost 5 years ago. Updated over 1 year ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Unknown
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:end of life
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:21675

Description

The graph view in the Identify Results window is great - particularly for looking at satellite images. However, if any of the bands of an image have a NaN value then that point is shown very high - which makes it very difficult to see the pattern in the other points. Ideally, I think bands with values of NaN should be shown as blank (ie. no Y point for that X point).

See the two files attached for an example of the table and then the resulting graph.

This occurs in QGIS 2.10 and the latest nightly build.

Screen_Shot_2015-10-20_at_11.02.07.png - Table (46 KB) Robin Wilson, 2015-10-20 03:09 AM

Screen_Shot_2015-10-20_at_11.02.16.png - Graph (23.1 KB) Robin Wilson, 2015-10-20 03:09 AM

History

#1 Updated by Robin Wilson almost 5 years ago

For some reason the files didn't upload the first time - here they are.

#2 Updated by Giovanni Manghi over 3 years ago

  • Easy fix? set to No
  • Regression? set to No

#3 Updated by Jürgen Fischer almost 3 years ago

  • Category set to Unknown

#4 Updated by Giovanni Manghi over 1 year ago

  • Status changed from Open to Closed
  • Resolution set to end of life

Also available in: Atom PDF