Bug report #11178

WPS client not working

Added by Alberto Martinelli about 6 years ago. Updated about 6 years ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:-
Affected QGIS version:2.0.1 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:invalid
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:19492

Description

I'm looking forward this problem between Qgis and WPS, see for more detail here:
http://osgeo-org.1560.x6.nabble.com/In-wps-plugin-problem-td5161064.html

Original problem:

Hi,
I have a problem with wps plugin, this are the steps that I execute:
1) I create my connection at my local Geoserver
2) I choose a wps (for example gs:Count, by Geosolution)
3) I execute the wps

The response is:
Traceback (most recent call last):
File "C:\\Users\\a2sb0132/.qgis2/python/plugins\\wps\\wpslib\\executionresult.py", line 129, in resultHandler
self.parseResult(resultXML)
File "C:\\Users\\a2sb0132/.qgis2/python/plugins\\wps\\wpslib\\executionresult.py", line 202, in parseResult
statusXML = pystring()
TypeError: pystring() takes exactly 1 argument (0 given)

do you have any ideas for my problem?

The versions that I use are:

Python version:
2.7.5 (default, May 15 2013, 22:44:16) [MSC v.1500 64 bit (AMD64)]

QGIS version:
2.0.1-Dufour Dufour, d94c044

Wps-plugin: 2.0.9 Date: 2014-06-25

Any suggestion?

thank you

History

#1 Updated by Salvatore Larosa about 6 years ago

  • Resolution set to invalid
  • Status changed from Open to Closed

the ticket was moved to own bug tracker: #11180

Also available in: Atom PDF