Bug report #10780

python error when running tools in modeler in QGIS master

Added by Giovanni Manghi over 7 years ago. Updated over 6 years ago.

Status:Closed
Priority:Severe/Regression
Assignee:Victor Olaya
Category:Processing/Core
Affected QGIS version:master Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:fixed/implemented
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:19161

Description

It seems that the overhaul of the modeler in master has 1 bug. If I try to run a small model with two clip operations (the qgis tool) the model fails with this error (the same model in qgis 2.4 is ok). If I run the tool (clip) not in the modeler is ok.

Error executing algorithm clip_agua [Errno 9] Bad file descriptor See log for more details

Uncaught error while executing algorithm
Traceback (most recent call last):
Traceback (most recent call last):
File "C:/OSGEO4~1/apps/qgis-dev/./python/plugins\\processing\\core\\GeoAlgorithm.py", line 217, in execute
self.processAlgorithm(progress)
File "C:/OSGEO4~1/apps/qgis-dev/./python/plugins\\processing\\algs\\qgis\\ftools\\Clip.py", line 56, in processAlgorithm
self.getParameterValue(Clip.OVERLAY))
File "C:/OSGEO4~1/apps/qgis-dev/./python/plugins\\processing\\tools\\dataobjects.py", line 214, in getObjectFromUri
print _loadedLayers
IOError: [Errno 9] Bad file descriptor

History

#1 Updated by Giovanni Manghi over 7 years ago

  • Resolution set to fixed/implemented
  • Status changed from Open to Closed

#2 Updated by Giovanni Manghi over 6 years ago

  • Category changed from 94 to Processing/Core

Also available in: Atom PDF