Bug report #10757

PostGIS table view loads but won't display

Added by Mattia De Agostino over 5 years ago. Updated 7 months ago.

Status:Closed
Priority:Normal
Assignee:-
Category:Data Provider/PostGIS
Affected QGIS version:2.4.0 Regression?:No
Operating System: Easy fix?:No
Pull Request or Patch supplied:No Resolution:end of life
Crashes QGIS or corrupts data:No Copied to github as #:19140

Description

PostGIS (v. 2.0.4 on Windows, under PostgreSQL v. 9.2.8-4) table Views with 4d geometry are loaded in QGIS 2.4 but are not displayed. The attribute table is visible and it is possible to query against it.

The layers display with no issues in QGIS 2.0, while the same problem was tracked in QGIS 2.2 (both for Tables and Views - Bug report #9748 - Closed).

In QGIS 2.4, 4d geometry tables are correctly drawn.
Also, converting the geometry to 2d (using ST_Force2d) Table View results being visible in QGIS 2.4.


Related issues

Related to QGIS Application - Bug report #9748: PostGIS table loads but won't display. Closed 2014-03-08

History

#1 Updated by Jürgen Fischer over 5 years ago

  • Operating System deleted (Windows (platform independent?))
  • Priority changed from High to Normal

#2 Updated by Giovanni Manghi over 2 years ago

  • Easy fix? set to No
  • Regression? set to No

#3 Updated by Jürgen Fischer about 2 years ago

  • Assignee deleted (Jürgen Fischer)

#4 Updated by Giovanni Manghi 7 months ago

  • Status changed from Open to Closed
  • Resolution set to end of life

Also available in: Atom PDF