Benoit Laurent

  • Registered on: 2013-07-18
  • Last connection: 2013-08-27

Activity

Reported issues: 0

2013-08-27

07:59 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
> Launching QGIS is in fact calling qgis.bat (or qgis-dev.bat) which calls o4w.bat then grass\\etc\\env.bat.
o4w.bat ...
05:36 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
> env.bat is automatically executed on start
It's time for the stupid question: when you write "on start", you mean ...
04:18 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
Does executing the env.bat file after the correction you suggest solve temporarily the problem ? Is it more complicat...
03:41 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
Yes. Its content is:
@SET PROJ_LIB=%OSGEO4W_ROOT%\\share\\[email protected]
It seems ok, doesn't it ?
03:29 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
In my case, PROJ_LIB does not point to .../share/proj but directly to .../proj which does not exist.
@os.getenv("PRO...

2013-07-23

05:17 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
I installed QGis (last weekly release) on another computer (running on Windows XP) with the same result.
I just :
- ...
05:17 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
I installed QGis (last weekly release) on another computer (running on Windows XP) with the same result.
I just :
- ...

2013-07-21

11:30 PM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
Indeed, I could not reproduce the problem with RGF93/Lambert-93. It's weird. However, I could with :
- IGNF:LAMB1,
-...

2013-07-18

05:40 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
In a new project, if I just enable 'On the fly' CRS transformation and select RGF93/Lambert-93 for instance, QGis thr...
03:54 AM QGIS Application Bug report #7941: IGNF:LAMBE -- not reprojecting
The problem also occurs on version 1.9.0

Also available in: Atom